Relația cu presa

Comunicăm în numele afacerii tale cu presa, în funcție de situație și de nevoile pe care business-ul tău le are. Redactăm și transmitem comunicate de presă, precum și advertoriale, și menținem relația cu reprezentanții mass-media în numele afacerii tale, astfel încât afacerea ta să aibă vizibilitate crescută și în presă. Alegem, împreună cu tine, instrumentele de comunicare cu presa potrivite (de pildă, dacă considerăm oportună difuzarea unu spot radio pentru afacerea ta sau transmiterea unui comunicat de presă) și ne ocupăm ca totul să iasă conform așteptărilor.

relatia cu mass media
Obține timp pentru afacerea ta
Creează impresie bună audienței tale
Crește afinitatea față de brandul tău

Presa online sau offline este un canal de comunicare eficient atunci când îți dorești vizibilitate ridicată pentru compania ta. Fie că lansezi un produs nou, organizezi un eveniment sau ți-ai dezvoltat serviciile, mereu se va găsi o publicație care scrie pentru nișa ta de public.

 

În cazul publicațiilor online, vizibilitatea înseamnă și referințe pentru site-ul afacerii tale, care vor contribui la o indexare mai bună a acestuia în motoarele de căutare.

Ai posibilitatea să transmiți un mesaj direct segmentului care te interesează. Astfel, fiecare campanie punctuală a cărei menire este maximizarea vânzărilor pe termen scurt ar putea fi dublată printr-un articol plătit într-o publicație urmărită de cumpărătorii pe care-i țintești.

 

Dacă planifici o serie întreagă de acțiuni promoționale, îți putem crea un plan media cu toate publicațiile relevante pentru clienții tăi, bugete și programarea publicării în decursul unui număr de luni.

Ceea ce dorești să transmiți printr-un comunicat de presă nu este întotdeauna surprins în articolele redactate de publicații, de aceea monitorizarea aparițiilor este indispensabilă.

De altfel, în cazul unei crize de comunicare, este important să ai oameni care verifică mențiunile brand-ului tău în mass-media și pregătesc răspunsuri care pot aplana spiritele încinse.

Programează o discuție virtuală cu Powwow

Nu ești sigur că acest serviciu ți se potrivește? Nu este nicio problemă! 

 

Încă de la prima noastră discuție vom putea stabili împreună care sunt urgențele afacerii tale și ce soluții îți putem oferi pentru ele.

 

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ziua și ora discuției.

No Fields Found.