Creare de conținut

Redactăm (aproape) orice texte ai nevoie pentru afacerea ta, de la simple postări pe Social Media și până la comunicate de presă, poți lăsa textele pe seama noastră. Conținutul pe care îl creăm este adaptat afacerii tale și strategiei de comunicare, drept urmare discutăm cu tine toate ideile noastre/ideile tale, astfel încât să ajungem la cea mai bună variantă. Scriem corect (gramatical și din punct de vedere al canalelor de comunicare alese) și cu plăcere.

A. Spune o poveste

Indiferent de mediul urmărit (online sau offline), marca și produsele trebuie să spună o poveste pe baza căreia potențialii clienți vor evalua în ce măsură merită să acorde încredere și implicit să cumpere de la tine.

 

Un specialist în creare de conținut va construi un text menit să descrie experiența pe care cumpărătorii o pot avea atunci când aleg afacerea ta. Concurenții tăi se vor limita la texte de umplutură, iar tu te poți diferenția.

B. Modelează comportamentul

Atunci când activezi într-un domeniu nou, educarea consumatorilor trebuie să facă parte din strategia afacerii tale.


Un pionier va avea asigurată întotdeauna poziția de lider de piață dacă a contribuit la modelarea comportamentului de consum.


Afacerea ta poate schimba percepția asupra unui produs sau serviciu prin furnizarea constantă a unui conținut multimedia relevant, în beneficiul cumpărătorilor.

C. Construiește încredere

Fie că vorbim de blogul companiei, articole în reviste de nișă, interviul unui asociat sau opinii cu privire la teme de interes general, investiția în conținut de calitate va genera încredere în rândul cumpărătorilor.

 

De cele mai multe ori este neperisabil și-ți asigură o autoritate în domeniul tău, consolidându-ți poziția de lider de piață.

Programează o discuție virtuală cu Powwow

Nu ești sigur că acest serviciu ți se potrivește? Nu este nicio problemă! 

 

Încă de la prima noastră discuție vom putea stabili împreună care sunt urgențele afacerii tale și ce soluții îți putem oferi pentru ele.

 

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ziua și ora discuției.

No Fields Found.