Administrare Social Media

Ne ocupăm de administrarea paginilor pe care afacerea ta le are pe rețelele de socializare, prin realizarea postărilor dedicate (text, vizual, răspunsuri oferite clienților etc.) și implementarea strategiei de comunicare agreate / existente deja. Ne asigurăm că ești vizibil în Social Media atât prin postări organice, neplătite, cât și prin postări plătite. Creăm conținut constant, adaptat contextului afacerii tale (postări, story-uri, share-uri etc.).

A. Gramatica

Scrierea corectă este, în primul rând, o dovadă de respect pentru clientul afacerii tale. Apoi, în cele mai multe industrii este o modalitate simplă de a te diferenția față de concurenții tăi.

 

Angajând un profesionist care să îți administreze paginile de pe rețelele de socializare, te asiguri că afacerea ta devine o opțiune pentru segmentele țintă.

B. Adaptarea personalității

În general, afacerile mici preiau personalitatea antreprenorului, aspect care nu este neapărat greșit. Totuși, pentru a deveni alegerea celor mai mulți consumatori este nevoie ca modul în care marca se prezintă și comunică să fie adaptat personalității cumpărătorilor.

 

De altfel, rețelele de socializare au caracteristici diferite, iar pentru a obține maximizarea rezultatelor este nevoie de conținut adaptat acestora. Majoritatea competitorilor tăi vor publica aceleași anunțuri pe Facebook, Instagram sau LinkedIn. Alege să te diferențiezi.

C. Conținut interesant

Relevanța anunțurilor pe care afacerea ta le publică pe rețelele de socializare este a treia regulă nelipsită. Unii competitori se vor rezuma să posteze doar când au ceva de spus, alții se vor încăpățâna și vor publica haotic orice le trece prin cap.

 

Relevanța conținutului înseamnă un echilibru între cele două extreme, iar rezultatul se traduce într-o comunitate online fidelă brand-ului tău, dar și într-un procentaj mare de Reach organic (afișări neplătite la mai mulți utilizatori). Transformă comunitatea virtuală într-un activ al afacerii tale.

Programează o discuție virtuală cu Powwow

Nu ești sigur că acest serviciu ți se potrivește? Nu este nicio problemă! 

 

Încă de la prima noastră discuție vom putea stabili împreună care sunt urgențele afacerii tale și ce soluții îți putem oferi pentru ele.

 

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ziua și ora discuției.

No Fields Found.